Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Varsseveldsestraatweg 63 B in Aalten 7122 NL

Varsseveldsestraatweg 63 b

7122 NL Aalten, NL
Prijs op aanvraag Verkocht

Omschrijving

Aangeboden in de gemeente Aalten, pluimveehouderijbedrijf met plaats voor 6.750 biologische legkippen met uitloop (SKAL-gecertificeerd), inclusief moderne woning nabij Aalten.

De woning is gerealiseerd in 1985 en is in 2008 uitgebreid en gemoderniseerd.

Op locatie bevinden zich stallen voor biologische legkippen, een voormalige kippenstal en een werktuigenberging:...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Pluimveebedrijf Perceeloppervlakte 01 ha 28 a 10 ca
Lees meer

Omschrijving

Aangeboden in de gemeente Aalten, pluimveehouderijbedrijf met plaats voor 6.750 biologische legkippen met uitloop (SKAL-gecertificeerd), inclusief moderne woning nabij Aalten.

De woning is gerealiseerd in 1985 en is in 2008 uitgebreid en gemoderniseerd.

Op locatie bevinden zich stallen voor biologische legkippen, een voormalige kippenstal en een werktuigenberging:

Stal 1: Afmetingen: 82,8 x 12,3 meter.
Bouwwijze: fundering op staal, betonvloer, stenen spouwmuren, stalen spanten, geisoleerd dak.
Indeling: scharrelruimte met beun, wegrolnesten, koude scharrelruimte,
doorgang naar uitloop, eisersorteerruimte, koelcel, garage

Stal 2: Afmetingen: 63,0 x 12,3 meter.
Bouwwijze: fundering op staal, betonvloer, houten wanden, houten spanten, geisoleerd dak.
Indeling: diverse berguimtes

Stal 3: Afmetingen: 82,8 x 12,5 meter.
Bouwwijze: fundering op staal, betonvloer, stenen spouwmuren, stalen spanten, geisoleerd dak.
Indeling: scharrelruimte met beurn, wegrolnesten, koude scharrelruimte,
doorgang naar uitloop.

Werktuigenberging: Afmetingen: 11,0 x 7,0 meter.
Bouwwijze: fundering op staal, halfsteens muren, stalen spanten, golfplaten dakbedekking

De oppervlakte van het geheel bedraagt 1 ha 28 a 10 ca. Het perceel is via eigen grond ontsloten op de Varsseveldsestraatweg. Aan de noord-, oost- en zuidzijde grenst het perceel aan gronden van de gemeente Aalten. De gronden aan de oost- en zuidzijde zijn volgens het bestemmingsplan bestemd als “Groen”. De locatie is gelegen nabij nieuwbouwwijk ’t Kobus.

De bestemming van de locatie is “Agrarisch”. Het nieuwe bestemmingsplan “Landelijk gebied 2015” geeft mogelijkheden voor herbestemming van de gebouwen. Te denken valt bijvoorbeeld aan ambachtelijke functies, handel en/of opslag. Uniek aan deze locatie zijn daarom de mogelijkheden om wonen en werken te combineren.

Daarnaast is de locatie zeer goed bereikbaar. Door de ligging aan de N318 is de locatie zowel vanuit Varsseveld, Winterswijk als Lichtenvoorde goed te bereiken. De locatie ligt tevens dicht bij het dorp Aalten. Dit betekent enerzijds wonen in het buitengebied, maar tegelijkertijd ook vlakbij voorzieningen als winkels, scholen en sportaccommodaties.

Kavelgegevens
De locatie heeft een oppervlakte van 12.810 m². Het betreft een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van ca. 142 m² en een inhoud van ca. 525 m³.

Woning:
Begane grond: hal, toilet, douche, woonkamer, woonkeuken, slaapkamer met badkamer voorzien van ligbad en
douche. In de aanbouw bevinden zich de bijkeuken en een toilet.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een bergruimte.
De aanbouw is voorzien van een bergzolder.

Omgeving
De gemeente Aalten is gelegen in het oostelijke deel van de Achterhoek (provincie Gelderland). De gemeente telt ruim 27.000 inwoners. De gunstige ligging van de gemeente wordt benadrukt door de ligging aan de N313 (vanuit de Duitse grens richting Enschede). De A18 (richting Doetinchem) ligt op 8 kilometer afstand van Aalten-dorp. De gemeente Aalten bestaat uit de woonplaatsen Aalten, Dinxperlo, Bredevoort en De Heurne en de buurtschappen Dale, Barlo, Haart, Heurne, 't Klooster, Lintelo en IJzerlo.

De gemeente heeft een uitgebreid en afwisselend winkelbestand, waaronder verschillende supermarkten, de grotere winkelketens, kleinere speciaalzaken en verschillende restaurants en cafés. De gemeente Aalten beschikt daarnaast over een goed netwerk aan fiets- en wandelroutes, diverse musea, sportfaciliteiten en zwem- en recreatiegelegenheden.
In de gemeente is een ruim aanbod van scholen, zowel voor het primair-, speciaal- als het voortgezet onderwijs. Doetinchem is de dichtstbijzijnde plaats voor vervolgonderwijs. De gemeente Aalten beschikt over een NS-station en er zijn verschillende busverbindingen.

De aangeboden locatie aan de Varsseveldsestraatweg 63b te Aalten is een bijzonder agrarisch object op een unieke plek: een woning met verschillende mogelijkheden voor het combineren van wonen en werken. Door de ligging ontstaat een perfecte combinatie tussen landelijk wonen en optimale bereikbaarheid.

Wenst u meer informatie over deze woning met schuren, of wenst u een bezichtiging van de locatie, neem dan contact op met ons kantoor. Ons telefoonnummer is 0543-478113.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Pluimveebedrijf Type onderneming Leghennenbedrijf Type huisvesting Overig Pluimvee rechten 0 Bouwjaar hoofdopstand 1985 Nevenfunctie Zorgfunctie, Horeca/recreatie, Bedrijf, niet agrarisch, Opslag/caravanstalling, Overig Binnen het vigerende bestemmingsplan zijn mogelijkheden voor hergebruik van bestaande bebouwing naar diverse nieuwe functies, vraag naar de mogelijkheden. Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 01 ha 28 a 10 ca Huiskavels 01 ha 28 a 10 ca Woonruimte Oppervlakte woonkavel 01 ha 28 a 10 ca Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 525 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 1985
Route van naar Varsseveldsestraatweg 63 b, 7122 NL Aalten

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor uw contactaanvraag, wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Jan Willem Klein Wolterink
Irma Schutte
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.