Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kamerstraat 3 in De Heurne 7095 AN

Kamerstraat 3

7095 AN De Heurne, NL
Prijs op aanvraag Verkocht

Omschrijving

Aangeboden in de gemeente Aalten, in het mooie landelijke gebied van de Achterhoek, een: Varkenshouderijbedrijf met vergunde uitbreidingsmogelijkheden naar ruim 1000 zeugen.

De aangeboden locatie betreft een woning met werkplaats en verschillende bedrijfsgebouwen. Het geheel is prachtig gelegen in de groene, natuurrijke buurtschap De Heurne. Het bijzondere van dit...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Varkenshouderij Perceeloppervlakte 01 ha 31 a 30 ca
Lees meer

Omschrijving

Aangeboden in de gemeente Aalten, in het mooie landelijke gebied van de Achterhoek, een: Varkenshouderijbedrijf met vergunde uitbreidingsmogelijkheden naar ruim 1000 zeugen.

De aangeboden locatie betreft een woning met werkplaats en verschillende bedrijfsgebouwen. Het geheel is prachtig gelegen in de groene, natuurrijke buurtschap De Heurne. Het bijzondere van dit object is dat er zowel agrarisch als niet-agrarisch mogelijkheden zijn om meerwaarde te creëren op deze locatie.

De oppervlakte van het perceel bedraagt 1 ha 31 a 30 ca, de aankoop van meer grond is mogelijk. Het perceel is via eigen grond ontsloten op de Kamerstraat. De woning is gerealiseerd in het jaar 1952. De werkplaats is gerealiseerd in het jaar 1950. Zowel de woning als de werkplaats zijn in de jaren 2000 gemoderniseerd. De bedrijfsgebouwen (3 schuren) zijn resp. gerealiseerd in het jaar 1976 (in 2000 uitgebreid), in het jaar 1994 (in 1998 en 2008 uitgebreid) en in het jaar 2007.

De bestemming van de locatie is “Agrarisch”. De locatie is tot op heden als varkensbedrijf in gebruik geweest. Bovenop de huidige vergunning is een uitbreidingsvergunning verleend, waardoor het mogelijk is om meer dieren te gaan houden. Het nieuwe bestemmingsplan “Landelijk gebied 2015” geeft echter ook mogelijkheden voor herbestemming van de gebouwen. Te denken valt bijvoorbeeld aan ambachtelijke functies of handel en/of opslag.

Door de grootte en de ligging van het perceel is er voldoende rust en ruimte voor de bewoners. Het geheel biedt vele mogelijkheden om te genieten van het echte buitenleven. De locatie is geschikt voor tuinliefhebbers, hobbyisten en klusliefhebbers. Het perceel leent zich verder prima voor het houden van paarden of kleindieren als pony’s of schapen.

Kavelgegevens

De locatie heeft een oppervlakte van 13.130 m². Het betreft een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van ca. 145 m² en een inhoud van ca. 560 m³.

Indeling woning:
Begane grond: hal, kelder, toilet, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken met zij-ingang, kantoor, toilet, berging, hal met voordeur.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Separaat bereikbaar: twee slaapkamers.

Indeling achterhuis:
Begane grond: werkruimte met douche, berging.

Schuren:
De op de locatie aanwezige gebouwen hebben de volgende afmetingen:
Garage/werkplaats (geïsoleerd, twee grote schuifdeuren): ca. 100 m²
Schuur 1 (dragende zeugenstal):                                         ca. 150 m²
Schuur 2 (kraamhokken):                                                     ca. 1.000 m²
Schuur 3 (biggenstal):                                                          ca. 580 m²

Volgens de huidige milieuvergunning kunnen de volgende aantallen dieren worden gehouden:
- 80 kraamzeugen
- 270 guste en dragende zeugen
- 1100 gespeende biggen
- 1 dekbeer.

Volgens de uitbreidingsvergunning kunnen de volgende aantallen dieren worden gehouden:
- 192 kraamzeugen
- 711 guste en dragende zeugen
- 3255 gespeende biggen
- 1 dekbeer
- 171 opfokzeugen.

Aanvullende gegevens over de milieuvergunning zijn te vinden in de brochure. Een kopie van de milieutekeningen is opgenomen in de bijlagen van de brochure. Voor nadere informatie over de varkensstallen en de reeds verleende uitbreidingsvergunning, kan contact opgenomen worden met de verkopend makelaar.

Omgeving

De gemeente Aalten is gelegen in het oostelijke deel van de Achterhoek (provincie Gelderland). De gemeente telt ruim 27.000 inwoners. De gunstige ligging van de gemeente wordt benadrukt door de ligging aan de N313 (vanuit de Duitse grens richting Enschede). De A18 (richting Doetinchem) ligt op 8 kilometer afstand van Aalten-dorp. De gemeente Aalten bestaat uit de woonplaatsen Aalten, Dinxperlo, Bredevoort en De Heurne en de buurtschappen Dale, Barlo, Haart, Heurne, 't Klooster, Lintelo en IJzerlo.

De gemeente heeft een uitgebreid en afwisselend winkelbestand, waaronder verschillende supermarkten, de grotere winkelketens, kleinere speciaalzaken en verschillende restaurants en cafés. De gemeente Aalten beschikt daarnaast over een goed netwerk aan fiets- en wandelroutes, diverse musea, sportfaciliteiten en zwem- en recreatiegelegenheden. In de gemeente is een ruim aanbod van scholen, zowel voor het primair-, speciaal- als het voortgezet onderwijs. Doetinchem is de dichtstbijzijnde plaats voor vervolgonderwijs. De gemeente Aalten beschikt over een NS-station en er zijn verschillende busverbindingen.

Dinxperlo (ca. 8.500 inwoners) is een uniek dorp door de ligging aan de grens met Duitsland en de eeuwenoude nauwe banden met het aangrenzende Duitse dorp Suderwick. Dinxperlo staat daarom ook bekend om de internationale contacten, activiteiten en samenwerkingsverbanden. Dinxperlo beschikt over een compleet winkelaanbod. Ook op het gebied van onderwijs zijn alle gangbare richtingen voor primair onderwijs aanwezig.

De aangeboden locatie ligt op ca. 3,5 kilometer van Dinxperlo en op ca. 9,0 kilometer van het dorp Aalten. De locatie is gesitueerd aan de Kamerstraat 3 in de Heurne en is goed ontsloten. De Heurne is een levendige buurtschap en telt in totaal ca. 1.000 inwoners. Tevens is in de buurtschap een basisschool aanwezig.

De aangeboden locatie aan de Kamerstraat 3 te De Heurne is een bijzonder object op een unieke plek: een prachtig gelegen varkenshouderijbedrijf met een reeds verleende uitbreidingsvergunning, waardoor er mogelijkheden zijn om meer dieren te gaan houden.

Wenst u meer informatie over dit varkenshouderijbedrijf, of wenst u een bezichtiging van de locatie, neem dan contact op met ons kantoor. Ons telefoonnummer is 0543-478113.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Varkenshouderij Type onderneming Zeugenbedrijf Aantal fokvarkensstallen 2 Aantal fokvarkens 350 Aantal biggenstallen 1 Aantal biggen 1100 Bouwjaar stallen 2008 Overige voorzieningen Varkenshouderij Zeugenhouderij met 350 zeugenplaatsen, goed geoutilleerd, emissiearme huisvesting, korte looplijnen.
Uitbreidingsvergunning inclusief Nb-vergunning aanwezig voor ruim 1000 zeugen.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 01 ha 31 a 30 ca Huiskavels 01 ha 31 a 30 ca Woonruimte Oppervlakte woonkavel 01 ha 31 a 30 ca Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 560 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 1952 (Gemoderniseerd in de jaren 2000) Kadastrale gegevens Gemeente Dinxperlo Sectie F Perceelnummer 331 Oppervlakte 13130 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kamerstraat 3, 7095 AN De Heurne

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor uw contactaanvraag, wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Jan Willem Klein Wolterink
Irma Schutte
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.