Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Vellegendijk 3 A in Aalten 7122 NN

Vellegendijk 3 a

7122 NN Aalten
Vraagprijs € 249.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Aangeboden in de gemeente Aalten, in het landelijke gebied van de Achterhoek, een prachtig gelegen: Bouwkavel voor een woning.

Vanuit de bouwkavel kan in verschillende richtingen uitgekeken worden over het mooie coulisselandschap. Bomen, boerderijen en weilanden bepalen het uitzicht. De aangeboden locatie biedt alle ruimte om te genieten van het echte buitenleven. Het is een ideale...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aangeboden in de gemeente Aalten, in het landelijke gebied van de Achterhoek, een prachtig gelegen: Bouwkavel voor een woning.

Vanuit de bouwkavel kan in verschillende richtingen uitgekeken worden over het mooie coulisselandschap. Bomen, boerderijen en weilanden bepalen het uitzicht. De aangeboden locatie biedt alle ruimte om te genieten van het echte buitenleven. Het is een ideale plek voor tuinliefhebbers. Tevens is de locatie zeer geschikt voor het houden van hobbydieren.

De kavel is ontsloten op de Vellegendijk, welke aansluit op de doorgaande weg (N318) tussen Winterswijk en Varsseveld. De bouwkavel ligt op ca. 3,0 kilometer van het dorp Aalten en op ca. 6,0 kilometer van het dorp Varsseveld. Door de landelijke ligging in combinatie met de goede bereikbaarheid ontstaat een perfecte match.

Kavelgegevens

De aangeboden kavel heeft een oppervlakte van ca. 4.500 m². Hier mag een woning met een inhoud van 750 m³ worden gerealiseerd, met een bijgebouw met een oppervlakte van 200 m². Binnen het bestemmingsplan zijn ruime mogelijkheden aanwezig om een woning naar uw eigen wensen te ontwerpen. De bestemmingsplankaart en -voorschriften zijn in de brochure opgenomen. Nutsvoorzieningen dienen nog te worden aangelegd.

De bouwkavel is ontstaan in het kader van het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2015 betreffende het perceel Varsseveldsestraatweg 83-87 te Aalten. De exploitant van het betreffende mechanisatiebedrijf annex tuin- en parkwinkel is voornemens om in het exploitatiegebied het bedrijfsperceel deels opnieuw in te richten. Dit betekent o.a. dat de woning aan de Varsseveldsestraatweg 83 zal worden gesloopt, waarvoor in de plaats een nieuwe woning mag worden gebouwd op het ten zuiden van de bedrijfshallen gelegen perceel. Middels een kwalitatieve verplichting gedogen de eigenaren van de nieuwe woning de bestaande en toekomstige bedrijfsactiviteiten van het naastgelegen bedrijf. Tussen de woning en de bedrijfsgebouwen is een vijf meter brede groenstrook geprojecteerd.

Omgeving

De gemeente Aalten telt ruim 27.000 inwoners. De gunstige ligging van de gemeente wordt benadrukt door de ligging aan de N313 (vanuit de Duitse grens richting Enschede) en de N318 (tussen Winterswijk en Varsseveld). De A18 (richting Doetinchem) ligt op ca. 8 kilometer afstand van Aalten-dorp.

De gemeente Aalten bestaat uit de woonplaatsen Aalten, Dinxperlo, Bredevoort en De Heurne en de buurtschappen Barlo, Dale, Haart, Heurne, 't Klooster, Lintelo en IJzerlo. In Aalten zijn verschillende winkelketens, kleinere speciaalzaken en horeca goed vertegenwoordigd. De gemeente Aalten beschikt daarnaast over een goed netwerk aan fiets- en wandelroutes, diverse musea, sportfaciliteiten en zwem- en recreatiegelegenheden.

Aalten kent voor wat betreft sport en hobby’s een actief verenigingsleven. In de gemeente is een ruim aanbod van scholen, zowel voor het primair-, speciaal- als het voortgezet onderwijs, aanwezig. De gemeente Aalten beschikt tevens over een NS-station. Daarnaast zijn er verschillende busverbindingen.

De aangeboden locatie aan de Vellegendijk 3a te Aalten is een goede combinatie tussen een landelijke ligging en goede bereikbaarheid. De bouwkavel biedt een unieke mogelijkheid om volgens eigen wensen een woning te realiseren, prachtig gelegen in het Achterhoekse landschap. Wenst u meer informatie over deze bouwkavel, of wenst u een bezichtiging van de locatie, neem dan contact op met ons kantoor. Ons telefoonnummer is 0543-478113.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 249.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 4500 m² Kadasteroppervlakte 4500 m² Kadastrale gegevens Gemeente Aalten Sectie L Perceelnummer 1096 Oppervlakte 4500 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Vellegendijk 3 a, 7122 NN Aalten

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor uw contactaanvraag, wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Jan Willem Klein Wolterink
Irma Schutte
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring