Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Thijsweg 7 A in Aalten 7122 KH

Thijsweg 7 a

7122 KH Aalten
Vraagprijs € 175.000,- v.o.n.
Onder bod

Omschrijving

Aangeboden in de gemeente Aalten, in het landelijke gebied van de Achterhoek, een prachtig gelegen: Bouwkavel voor een woning

Vanuit de bouwkavel kan in verschillende richtingen uitgekeken worden over het mooie coulisselandschap. Bomen, boerderijen en weilanden bepalen het uitzicht. De aangeboden locatie biedt alle ruimte om te genieten van het echte...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aangeboden in de gemeente Aalten, in het landelijke gebied van de Achterhoek, een prachtig gelegen: Bouwkavel voor een woning

Vanuit de bouwkavel kan in verschillende richtingen uitgekeken worden over het mooie coulisselandschap. Bomen, boerderijen en weilanden bepalen het uitzicht. De aangeboden locatie biedt alle ruimte om te genieten van het echte buitenleven. Het is een ideale plek voor tuinliefhebbers.

De kavel is ontsloten op de Thijsweg en ligt aan de rand van de kern van IJzerlo. Naoberschap en gezelligheid spelen in deze buurtschap een belangrijke rol. Bij het Dorpshuus hebben verschillende verenigingen hun plek gevonden en worden vele activiteiten georganiseerd. De bouwkavel ligt op ca. 5,0 kilometer van het dorp Aalten en op ca. 5,0 kilometer van het dorp Dinxperlo. Door de landelijke ligging in combinatie met de goede bereikbaarheid ontstaat een perfecte match.

Kavelgegevens

De aangeboden kavel heeft een oppervlakte van ca. 1.000 m². Hier mag een woning met een inhoud van 750 m³ worden gerealiseerd, met een bijgebouw met een oppervlakte van 150 m². Binnen het bestemmingsplan zijn ruime mogelijkheden aanwezig om een woning naar uw eigen wensen te laten ontwerpen. Nutsvoorzieningen dienen nog te worden aangelegd.

De bouwkavel is ontstaan in het kader van een rood-voor-roodregeling op de naastgelegen locatie Thijsweg 7 te Aalten. De voormalige bedrijfsgebouwen zijn gesaneerd en op de locatie Thijsweg 7a mag nu een nieuw woonhuis met bijgebouw worden gerealiseerd. De bestemmingsplanvoorschriften zijn in de brochure opgenomen.

Omgeving

De gemeente Aalten telt ruim 27.000 inwoners. De gunstige ligging van de gemeente wordt benadrukt door de ligging aan de N313 (vanuit de Duitse grens richting Enschede) en de N318 (tussen Winterswijk en Varsseveld). De A18 (richting Doetinchem) ligt op ca. 8,0 kilometer afstand van Aalten-dorp.

De gemeente Aalten bestaat uit de woonplaatsen Aalten, Dinxperlo, Bredevoort en De Heurne en de buurtschappen Barlo, Dale, Haart, Heurne, 't Klooster, Lintelo en IJzerlo. In Aalten zijn verschillende winkelketens, kleinere speciaalzaken en horeca goed vertegenwoordigd. De gemeente Aalten beschikt daarnaast over een goed netwerk aan fiets- en wandelroutes, diverse musea, sportfaciliteiten en zwem- en recreatiegelegenheden.

Aalten kent voor wat betreft sport en hobby’s een actief verenigingsleven. In de gemeente is een ruim aanbod van scholen, zowel voor het primair-, speciaal- als het voortgezet onderwijs, aanwezig. De gemeente Aalten beschikt tevens over een NS-station. Daarnaast zijn er verschillende busverbindingen.

Dinxperlo (ca. 8.500 inwoners) is een uniek dorp door de ligging aan de grens met Duitsland en de eeuwenoude nauwe banden met het aangrenzende Duitse dorp Suderwick. Dinxperlo staat daarom ook bekend om de internationale contacten, activiteiten en samenwerkingsverbanden. Dinxperlo beschikt over een compleet winkelaanbod. Ook op het gebied van onderwijs zijn alle gangbare richtingen voor primair onderwijs aanwezig.

Meer informatie

De aangeboden locatie aan de Thijsweg 7a is een goede combinatie tussen een landelijke ligging en goede bereikbaarheid. De bouwkavel biedt een unieke mogelijkheid om volgens eigen wensen een woning te realiseren, prachtig gelegen in het Achterhoekse landschap.

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel, of wenst u een bezichtiging van de locatie, neem dan contact op met ons kantoor. Ons telefoonnummer is 0543-478113.
Overdracht Status Onder bod Vraagprijs € 175.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1000 m² Kadasteroppervlakte 1000 m² Kadastrale gegevens Gemeente Aalten Sectie S Perceelnummer 407 Oppervlakte 1000 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Thijsweg 7 a, 7122 KH Aalten

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor uw contactaanvraag, wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Jan Willem Klein Wolterink
Irma Schutte
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring