Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Ganzepoelweg 7 in Angerlo 6986 CM

Ganzepoelweg 7

6986 CM Angerlo
Prijs op aanvraag
Verkocht

Omschrijving

Aangeboden in het prachtige landelijke gebied van de gemeente Zevenaar een: Woonboerderij geschikt voor woon-werk combinatie.

Omschrijving:
De locatie is vrij gelegen, op ca. 1 km van het dorp Angerlo (ca. 1.360 inwoners). Angerlo is gelegen aan de zuidelijke oever van de IJssel, ongeveer 3 km van Hanzestad Doesburg. De locatie ligt in het ruime en rustige buitengebied tussen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1954 Woonoppervlakte 240 m² Aantal kamers 11
Lees meer

Omschrijving

Aangeboden in het prachtige landelijke gebied van de gemeente Zevenaar een: Woonboerderij geschikt voor woon-werk combinatie.

Omschrijving:
De locatie is vrij gelegen, op ca. 1 km van het dorp Angerlo (ca. 1.360 inwoners). Angerlo is gelegen aan de zuidelijke oever van de IJssel, ongeveer 3 km van Hanzestad Doesburg. De locatie ligt in het ruime en rustige buitengebied tussen Doetinchem en Arnhem, op enkele autominuten van de snelweg A12.
De locatie bestaat uit een woonboerderij met aangebouwde berging, garage en diverse schuren, op een perceel grond van in totaal 15.897 m². De woonboerderij (bouwjaar 1954) is in 1975 verbouwd en daarbij opgesplitst in twee wooneenheden. Met name het achterhuis is toen gemoderniseerd. In de jaren 1993-1997 is de bovenverdieping geheel en de begane grond gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De boerderij is in 2011 voorzien van spouwisolatie.

Kavelgegevens:
De kavel heeft een totale oppervlakte van ca. 15.897 m² en is ontsloten op de Ganzepoelweg. Wat dit object bijzonder maakt is dat er binnen het gemeentelijk beleid mogelijkheden zijn om nieuwe functies te realiseren. Hierbij kan worden gedacht aan mogelijkheden zoals een werkplaats, een atelier, maar ook recreatie of zorg. Vraag ons naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Woonhuis:
Het woongedeelte heeft een inhoud van circa 1.000 m³. Het woonhuis is als volgt ingericht:
Voorhuis :    Begane grond: hal, woonkamer, woonkeuken, kelder, werkkamer, achterhal met toilet en CV-ruimte.
                    Verdieping: overloop met vaste kasten, drie slaapkamers, badkamer met ligbad.
Achterhuis : Entree met vide en toilet, woonkamer, open inbouwkeuken (2006), bijkeuken.
                    Verdieping: overloop met inloopkast, drie slaapkamers met vaste kasten, douche met toilet (2013).

Het woonhuis is voorzien van alle in het buitengebied gangbare voorzieningen zoals gas, water, elektra en riool. De verwarming van de woning geschiedt door middel van CV (2005). De woning is aangesloten op een zonnepaneleninstallatie met een capaciteit van 8.000 Wp, daarmee woont u elektriciteitsneutraal.

Bedrijfsgebouwen en erf:
Naast de woning en de aangebouwde garage/berging staan nog twee schuren op het erf, met een oppervlakte van respectievelijk ca. 225 m² en 195 m². Deze schuren zijn toegankelijk middels grote deuren en zeer geschikt als werkplaats en stalling. De schuren zijn gedekt met asbestvrije golfplaten (2015). Op de grootste schuur zijn de zonnepanelen gelegd. Naast de schuren is een met bomen omzoomd grasveld met poel aangelegd. Tevens behoort een perceel cultuurgrond van ca. 1 hectare tot het geheel, dit maakt de locatie ook geschikt voor het houden van hobbyvee. Ook het oprichten van een kleinschalige campeergelegenheid behoort tot de mogelijkheden.

Omgeving:
De locatie ligt in de gemeente Zevenaar, in de Liemers. De gemeente Zevenaar grenst aan het natuurgebied De Gelderse Poort en de Oude Rijnstrangen. De gemeente bestaat uit 5 kernen (Angerlo, Babberich, Giesbeek, Lathum en Zevenaar) en telt in totaal ca. 32.000 inwoners. Zevenaar is een centrumgemeente en biedt daarom een goed voorzieningenniveau. Zowel op het terrein van onderwijs (basisscholen en voortgezet onderwijs), sport, gezondheidszorg als cultuur voorziet de gemeente in de behoeften. De gemeente kent een ruim winkelbestand en beschikt over een goede aansluiting op het openbaar vervoer (busverbinding en NS-station). Daarnaast is sprake van een actief verenigingsleven.

De locatie ligt dicht bij de Hanzestad Doesburg. Doesburg, het drielandenpunt op de grenzen van Achterhoek, Veluwe en Liemers, geniet grote bekendheid door haar prachtige gerestaureerde binnenstad en vestigingwerken. Als onderdeel van het historische Hanzeverbond is het roemrijk verleden nog steeds zichtbaar in het dagelijks leven. Doesburg heeft een mooie binnenstad waar gezellig gewinkeld kan worden, maar onderscheidt zich ook door de vele activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast manifesteert Doesburg zich door haar ligging aan de IJssel en Oude IJssel als de stad aan het water.

De stad Doetinchem (ca. 10 autominuten van de locatie) vervult vanwege haar omvang (57.000 inwoners) een centrumfunctie op maatschappelijk, cultureel en economisch terrein in de Achterhoek. Doetinchem heeft voorzieningen als een ziekenhuis, bioscoop, muziekschool en theater. Ook sportfaciliteiten zijn ruim aanwezig. Doetinchem profileert zich als onderwijsstad met basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Wat betreft het vervolgonderwijs is met name het MBO goed vertegenwoordigd.

Arnhem, op ca. 15 autominuten van de locatie, is een moderne stad en telt ca. 150.000 inwoners. De stad kent een gezellige binnenstad vol winkels en horeca. Bezoekers kunnen een keuze maken uit vele attracties, musea en parken. Arnhem kent vele grootstedelijke voorzieningen op economisch terrein, maar ook op het gebied van gezondheidszorg en sport. Daarnaast worden ruime onderwijsmogelijkheden aangeboden. Niet alleen basis- en voortgezet onderwijs maar ook instellingen voor MBO- en HBO-onderwijs zijn aanwezig.

Meer informatie:
De aangeboden locatie aan de Ganzepoelweg 7 te Angerlo vormt een ideale combinatie voor wonen en werken. Wonen in een prachtig landelijke omgeving, gecombineerd met verschillende mogelijkheden voor bedrijvigheid. En dat in goed ontsloten gebied, waarin binnen een straal van 15 kilometer steden met vele voorzieningen prima bereikbaar zijn.
Wenst u meer informatie over deze locatie, of wenst u een bezichtiging, neem dan contact op met ons kantoor. Ons telefoonnummer is 0543-478113.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding Per 24-11-2017 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning woonboerderij Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1954 Bouwjaar toelichting Woonboerderij Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Vrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom Indeling Woonoppervlakte 240 m² Perceeloppervlakte 15897 m² Overige inpandige ruimte 124 m² Inhoud 1000 m³ Aantal kamers 11 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel Bouwjaar C.V.-Ketel 2005 Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin tuin rondom Kwaliteit tuin normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra, Voorzien van water Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 4 auto(s). Voorzieningen Met elektrische deur Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeeroppervlakte 0 m² (15 bij 8) Dak Soort dak schilddak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden dubbele bewoning aanwezig Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Angerlo Sectie K Perceelnummer 392 Oppervlakte 15890 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Angerlo Sectie K Perceelnummer 41 Oppervlakte 7 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Neem contact met ons op

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor uw contactaanvraag, wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Jan Willem Klein Wolterink
Irma Schutte
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.