Mijn favorieten


De agrarische markt is altijd in beweging. Vraag en aanbod verschuiven continue, wat gevolgen heeft voor prijzen en financiële zekerheid. Veranderende wet- en regelgeving brengen aanpassingen in de bedrijfsvoering en dus kosten met zich mee. Het is goed om met een onafhankelijke deskundige te kijken naar de huidige situatie en de verwachtingen voor de toekomst. Wij denken met u mee om uw bedrijf op koers te houden.

We kijken op basis van de resultaten en verwachtingen voor de toekomst naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf. We hebben inzicht in de huidige waarde van uw bedrijf, de ontwikkelingen op de markt en in onze regio. Wij kijken naar uw wensen en toekomstplannen en onderzoeken of deze, zowel bedrijfskundig als qua wet- en regelgeving, te realiseren zijn. Ook subsidiemogelijkheden kunnen hierbij aan de orde komen.

Zodra wij inzicht hebben in alle factoren, bespreken wij de mogelijkheden met u. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij onafhankelijk een advies op maat uitbrengen.