Mijn favorieten

Wie zijn wij

Klein Wolterink Vastgoed, een samenwerking tussen Jan Willem Klein Wolterink en Irma Schutte. Wij kiezen voor een onafhankelijke, deskundige, resultaatgerichte en persoonlijke benadering.
 Jan Willem Klein Wolterink (1970) is opgegroeid op een gemengd agrarisch bedrijf (varkens/melkvee) in Breedenbroek.

Op de HAS in Dronten heeft hij Agrarische Bedrijfskunde en Veehouderij gestudeerd. Jan Willem heeft zich daarna bij verschillende organisaties ontwikkeld van bedrijfsadviseur naar specialist Ruimtelijke Ordening & Milieu tot Agrarisch makelaar.

Na de praktijktoets is hij Register Taxateur voor Landelijk en Agrarisch Vastgoed (RT, LV01.1501.1429) en Register Makelaar Taxateur (RMT, RMT07.1511.5425). Jan Willem is aangesloten bij het NRVT-register (onder nummer RT 122628806). Sinds de aansluiting bij de NVM is Jan Willem beëdigd makelaar/taxateur. In deze functie komt alle ervaring en elke interesse terug.

Jan Willem ziet als bedrijfskundige ook waar de euro's verdiend moeten worden en wat daarvoor nodig is.Irma Schutte (1971) is geboren en getogen op een boerderij in het Achterhoekse Aalten.

Zij heeft zowel de studie Bestuurskunde als Bedrijfseconomie succesvol afgerond. Deze combinatie van studies leverde inzicht in zowel het functioneren van de overheid als van het bedrijfsleven. De opgedane kennis en ervaring kon Irma prima kwijt in een functie bij de Rabobank. Als medewerker financieel - en procesmanagement konden zowel kennis van financiën als van bedrijfsprocessen in de praktijk worden toegepast.

Graag werkt Irma mee aan een vitaal buitengebied, waar het goed wonen en werken is.
 Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke betrokkenheid uw ideale partner, Klein Wolterink Vastgoed.

Kantoor Vestiging Klein Wolterink Vastgoed

Klein Wolterink Vastgoed

AALTEN

't Boske 6
7122 TH AALTEN
KvK nummer: 09221627
BTW nummer: 822430368B01

Routeplanner

Route van naar 't Boske 6, 7122 TH Aalten